Este mai mult decât cunoscut faptul că toată viaţa învăţăm, că suntem într-o continuă stare de metamorfoză şi că trebuie să trecem cu regularitate prin anumite procese de auto-cunoaştere .

Socializarea este un proces amplu ce cuprinde mai multe stadii, unul dintre ele fiind chiar cel de auto-cunoaştere.

Prin Socializare, intercunoaştere oamenii au posibilitatea de a se deschide în faţa altora, de a cunoaşte oameni noi şi, nu în ultimul rând, de a se cunoaşte pe ei înşişi mai bine.

Singles Events vine cu o nouă propunere pentru membrii single: întâlniri de intercunoaştere unde ai oportunitatea de a-i cunoaşte mai bine pe cei din această frumoasă comunitate. Cum comunicarea este foarte importantă, considerăm că este esenţial ca cei înscrişi să-şi vorbească faţă în faţă. Astfel, la urmatoarele evenimente sau excursii, membrii Singles Events vor avea deja câte ceva în comun.

Este mult mai simplu să participi la întâlnirile de Intercunoaştere pentru a stabili câteva relaţii înainte de a pleca în excursii cu persoane pe care nu le cunoşti deloc chiar dacă cei înscrişi până acum sunt oameni foarte deschişi, persoane cu care ai întotdeauna ce discuta.

Cu o mentalitate deschisă, adepţi ai timpului petrecut bine în compania unor oameni cu potenţial, cei înscrişi în Singles Events abia așteaptă să cunoască persoane noi, așa că nu trebuie să îți faci griji în legătură cu ce va trebui să zici despre tine. Experiența în organizarea întâlnirilor de Intercunoaștere și deschiderea membrilor nu lasă loc pentru momente tăcute sau stânjenitoare. Totul se desfășoară într-o atmosferă atât de plăcută și prietenoasă încât cu siguranță te vei întoarce.

De ce este importantă Intercunoașterea?

Pentru că, în primul rând, ajungi să te cunoști mai bine, înveți lucruri noi și ajungi să cunoști oameni cu aceleași pasiuni ca ale tale. Experimentezi și îți dezvolți aptitudinile de socializare, fiind pe rând observator sau actor.

 Este foarte interesant cum se comportă oamenii în anumite situații, cum se exteriorizează sau cum se prezintă în fața celorlalți. Nu poți să exersezi suficient pentru așa ceva deoarece fiecare situație este unică, la fel și fiecare persoană în parte. Poți totuși să experimentezi și să te pui în situații cât mai diverse și inedite, numai așa ajungi să cunoști despre tine, lucruri  pe care nu ai fi avut cum să le descoperi altfel. Același lucru este valabil și când vorbim despre a-ți face cunoștințe noi sau despre ”a citi” oamenii.

Te invităm să te alături comunității noastre pentru a face cunoștință cu oameni interesanți, pentru a-ți lărgi orizonturile în excursii prin țară sau în jurul lumii, ori pur și simplu pentru a-ți satisface curiozitatea în legătură cu ceea ce se petrece la întâlnirile de Intercunoaștere organizate de Singles Events.

Voia bună este din partea casei, te așteptăm să ne cunoaștem!