Nu ai partener pentru a pleca în vacanță?

Ești o persoană dezinhibată, sigură pe ea, care iubește călătoriile și este dornică de socializare?

Dacă răspunsul tău este afirmativ, te așteptăm în singles camp în Delta Dunării, la lansarea Singles Events din 22 august.

Ce zici de oferta noastră? Excursie de 2 zile în paradisul păsărilor din România, plimbare cu barca, petreceri pentru persoane singure, relaxare și posibilitatea de a-ți face noi prieteni. Vino în singles camp în Delta Dunării alături de comunitatea Singles Events și găsește-ți bucuria!

Singles Events este un concept nou în România care vrea să reunească oamenii singuri din țară, dar și din străinătate, cu scopul de a se cunoaște între ei, de a călători, de a se distra și de a crea relații de prietenie și de dragoste.

Mergeți în singles camp, călătoriți, vizitați și vă întoarceți cu o nouă experiență! Prin aceste excursii și evenimente singles camp, noi, echipa Singles Events, vrem să îmbinăm plăcerea de a călători cu necesitatea de a interacționa cu oameni noi.

Există o perioadă în viața fiecăruia când este nevoie de o schimbare. Prietenii pleacă în vacanță cu persoanele iubite, cu familiile, iar tu te simți oarecum exclus pentru că ești singur. Acum, în singles camp la Singles Events, poți să mergi în cele mai tari vacanțe. Cu siguranță prietenii tăi vor fi invidioși.

Ai șansa să cunoști cei mai cool oameni și să vizitezi cele mai frumoase locații, dar și să participi la petreceri private în cluburi, la piscine, la munte, la mare, în Delta Dunării, în străinătate.

Intră în comunitatea Singles Events, alege singles campexcursii și evenimente pentru persoane singure, iar noi îți garantăm cea mai tare experiență!