Ai ratat lansarea Singles Events cu excursia din Delta Dunării de pe 22 august? Nu-i nimic. Noi îți facem un rezumat cu cele mai frumoase momente pe care le-am petrecut la lansarea noastră de nota 10.

Excursia a fost una pe cinste și nu o spunem doar noi în calitate de organizatori, ci și cei care ni s-au alăturat. Până și vremea a ținut cu noi: a fost soare puternic și ne-am întors în capitală chiar mai bronzați decât am plecat. Ne-am plimbat cu vaporașul pe apele line ale Dunării, am admirat nuferii, pelicanii și întreaga natură vie care ne înconjura, am ciocnit şi un pahar de vin la apus.

Ne-am bucurat de frumusețile unui loc în care nu mai fusesem în această formulă, ne-am plimbat, ne-am relaxat, am cinat în stil pescăresc, am avut parte chiar și de o petrecere pe ponton și, nu în ultimul rând, am socializat, ne-am cunoscut, ne-am facut amici și chiar ne-am plăcut între noi. De altfel, acesta era și scopul principal al excursiei.

La Singles Party atmosfera s-a încins pentru că am avut timp de-a lungul zilei să ne cunoaștem. Suntem mândri să vă anunțăm că la acest eveniment s-a format și un cuplu: Dana și Adrian. Aceasta este dovada că orice se poate întâmpla și că există șansa ca și tu să-ți întâlnești perechea prin intermediul evenimentelor marca Singles Events. Cu această ocazie le dorim celor doi  cât mai multe întâlniri.

În orice caz, atmosfera din autocar la întoarcere a fost mult mai destinsă, am glumit și, într-un fel, ne-a părut rău că excursia s-a terminat atât de repede. Unii dintre participanți au cunoscut persoane interesante și și-au făcut prieteni, câțiva au simțit fluturi în stomac de la prima vedere și cei mai mulți dintre ei au promis că ne vor însoți și în alte excursii. Cert este ca ne-am distrat de minune împreună. Cine mai poate spune că este singur/ă când merge într-o excursie alături de alte 20 de persoane, într-o destinație care te lasă fără răsuflare!

Sperăm că nu vei rata și această șansă de a călători, de a-ți face prieteni și, de ce nu, de a-ți găsi jumătatea. Acum ai ocazia să participi la un alt eveniment marca Singles Events. Dacă esti singur, îți place să călătorești și ești o persoană deschisă, hai cu noi în următoarea excursie organizată de Singles Events, pe cele mai frumoase drumuri din Europa, Transalpina și Transfăgărăşani!