Vrei să mergi în vacanță, dar ești singur/ă? Hai cu noi și fă-ți prieteni, bucură-te de câteva zile petrecute în compania unor oameni minunați, deschiși, civilizați și veseli, în timp ce vizitezi locuri frumoase!

Simți nevoia de a socializa, de a avea o conversație reala, de a uita o clipă de problemele cotidiene? Atunci alătură-te grupului!

Singles Events organizează periodic excursii pentru single atât în România, cât și în străinătate. Noi îți oferim șansa de a evada din cotidian. Fă ceva ce nu ai mai făcut până acum! Vino în cele mai fascinante excursii pentru single organizate de Singles Events!

Te invităm pe 22 august la lansarea Singles Events, într-o lume feerică, să fii martorul unei privelişti de neegalat, a unui spectacol de culoare, forme neobişnuite şi sunete discrete, ce pot fi întâlnite numai în Delta Dunării. Acest eveniment îți dă ocazia de a socializa și de a cunoaște într-un timp scurt mai multe persoane, totul într-o ambianță plăcută și civilizată.

Am venit cu acest concept de excursii pentru persoane sinure în orice destinație pentru ca tu să te distrezi, să te relaxezi, să îți faci noi prieteni sau poate să îți cunoști marea iubire. Cu noi totul este posibil!

Alegem cu grijă cele mai încântătoare locații pentru ca tu să socializezi în cele mai frumoase locuri. Excursiile pentru single pot fi o solutie benefica pentru ca tu să nu te simți diferit pentru faptul că nu ai partener. Ceilalti participanți la evenimente vor fi single ca și tine, iar tu vei avea cu cine să socializezi, să te distrezi și să vezi locații de neuitat.

Daca ești o persoană sociabilă, dar singură, fă-ți curaj și vino la evenimentele organizate de Singles Events! Pentru a participa trebuie mai întâi să recunoști deschis că ești singur/ă. Suntem conștienți că acest concept, Singles Events, care are ca scop aducerea împreună a persoanelor singure, încă mai întâmpina dificultăți fiindcă românii sunt foarte mandrii și le este greu să-și recunoască singurătatea.

Intră pe site-ul nostru, înscrie-te și vino alături de noi într-o vacanță cum n-ai mai avut! Experiența în sine va fi unică, memorabilă, o experință care promite amintiri ce cu greu vor putea fi uitate și o șansă pentru a-ți găsi jumătatea.

Participanții la evenimentele organizate de Singles Events sunt persoane educate, serioase, atractive, cu mintea deschisă, pregătite să înceapă o relație și dornice să cunoască oameni noi în compania cărora să petreacă timp de calitate. Majoritatea au un program încărcat care nu le oferă foarte mult timp pentru întâlniri, ieșiri în baruri, cluburi și preferă să vină în excursiile organizate de către noi, să se distreze, să întâlnească alte persoane asemenea lor și să-și sporească șansele de a-și găsi perechea.