Single Bell este un clopoţel care anunţă sfârşitul întâlnirii la speed dating.

Speed Dating-ul este un sistem de dating ce are ca scop organizarea de întâlniri pentru socializare, de scurtă durată, contra cronometru, pe baza cărora participanţii pot decide dacă sunt compatibili sau nu. Speed Dating-ul se adresează persoanelor singure care își doresc o relație şi nu au timp să caute partenerul potrivit. Originile Speed Dating-ului sunt asociate cu rabinul Yaacov Deyo, care, în anii ’90, l-a promovat în rândul evreilor singuri din New York, cu scopul de a-i cupla. Primul eveniment oficial de acest tip a avut loc în anul 1998, într-o cafenea din Beverly Hills.

Single Bell este în strânsă legătură cu Speed Dating. Paricipanţii la Speed Dating petrec unii cu ceilalţi 7 minute, timp în care socializează, încercând să afle dacă sunt compatibili. Când sună clopoţelul Single Bell, participanţii se mută la următorul potenţial partener.

Speed-Dating-ul presupune participarea unui număr egal de bărbaţi şi femei, selectaţi de organizatori în funcţie de diverse criterii de compatibilitate.

Fiecare participant primeşte la sosire un formular pe care îl completează în timpul întâlnirilor, acordând fiecarei persoane câte o notă. La sfârşitul sesiunii de speed dating, fiecare participant va primi rezultatele întâlnirii, ce constă în datele de contact ale persoanei cu care s-a potrivit la alegeri. Femeile participante sunt aşezate la mese individual, iar bărbaţii se rotesc la mese, la intervale de 7 minute. Clopoţelul Single Bell are rolul să delimiteze începutul şi sfârşitul fiecarei întâlniri de 7 minute.

Single Bell este un clopoţel care anunţă sfârşitul întâlnirii la speed dating. În acest fel, vei avea timp egal pentru a socializa cu fiecare persoană în parte. Când auzi clinchetul  Single Bell, vei ştii ca trebuie să te muţi la altă masă pentru a cunoaşte o altă persoană.

Single Bell este unealta de nădejde a organizatorilor, deoarece cronometrează timpul petrecut alături de persoanele singure pe care le vei cunoaşte.  

La speed dating, organizatorii grupează participanţii în funcţie de diverse criterii precum vârsta, nivelul de studii, statut social, hobby-uri, preferinţe.

În curând, Singles Events va organiza evenimente de speed dating în cele mai interesante locuri cu putinţă.

Vino la evenimentele organizate de Singles Events, poate clopotelul Single Bell va suna şi pentru tine!