Cu siguranţă ai auzit despre Singles Events şi evenimentele pe care le organizăm săptămânal, iar dacă nu, acum este momentul să ne cunoaştem mai bine!

Să vă spunem câte ceva despre noi pentru început. Singles Events organizează evenimente persoane single, excursii pentru a găsi perechea potrivită şi găseşte locuri în Bucureşti pentru întâlniri single săptămânal.

De asemenea, mai organizăm şi turism pentru persoane singure.

Te întrebi ce presupune turismul pentru persoane singure?

Căutăm cele mai avantajoase oferte turistice din ţară sau din străinătate, ne gândim cum am putea să îmbunătăţim experienţa, apoi invităm persoanele înscrise să ni se alăture în această aventură.

Putem afirma cu certitudine că aceste excursii pentru a găsi perechea potrivită au fost de fiecare dată inedite şi pline de distracţie. S-au format şi câteva cupluri în urma acestor excursii, am avut parte de multă socializare şi voie bună, iar membrii mai vechi au declarat că aceste evenimente pentru persoane single au fost printre cele mai interactive şi frumoase la care au participat. Ne bucurăm ca oamenii care ni s-au alăturat au fost de fiecare dată persoane foarte prietenoase şi interesante, iar daca adaugam si locurile noi pe care le-am vizitat si care ne-au incantat cu peisajele mirifice, aceste excursii au rămas în inimile şi memoria noastră pentru totdeauna ca nişte experienţe extraordinare de intercunoaştere.

Ne aşteptăm ca pe viitor să ni se alăture cât mai multă lume, spunem asta pentru că ultimele evenimente pentru persoane single au avut un real succes.

Sperăm ca data viitoare să participi şi tu la unele dintre cele mai tari excursii pentru a găsi perechea potrivită sau la evenimentele pentru persoane single organizate în Bucureşti săptămânal. Înregistrează-te pe site şi confirma participarea, iar noi ne vom ocupa de restul pentru tine!