PLIMBARE LA POIANA NARCISELOR

Home / Events / PLIMBARE LA POIANA NARCISELOR

21/05/2016 05:05
Durata: O ZI


Romania

Organizator:
Singles Events

PLIMBARE LA POIANA NARCISELOR
  • Nota: 5 din 3
    Warning: ->get_row() [1064] You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE table_id = 36 AND table_name LIKE '`130_Blog`'' at line 1 in /home/progoogle/public_html/_common/functions/functions.php on line 28430 Comentarii

 

PLIMBARE LA POIANA NARCISELOR  21.05.2016

România este locul unde primăvara poate fi admirat unul dintre cele mai frumoase și gingașe peisaje din lume,un tablou natural desăvârșit pe care fiecare român ar trebui să îl vadă măcar o dată în viață: poiana de narcise, cea mai mare rezervație de acest fel din lume!

Creşterea narciselor a fost favorizată în primul rând de solul podzolic cu urme de mlaştină şi umbre slabe ale arborilor. Milioane de narcise înfloresc, în special în luna mai a fiecărui an, în unele locuri depăşind chiar şi 150 de fire pe metrul pătrat.

Natura şi-a desăvârşit creaţia în satul braşovean Vad, în Poiana Narciselor. Zona este arie protejată de interes naţional, iar culesul frumoaselor narcise este interzis prin lege. În fiecare an, la sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, aici se organizează Festivalul Narciselor, un festival de etnologie şi folclor şi o mare sărbătoare a sătenilor. Rezervaţia naturală Dumbrava Vadului, cunoscută cel mai adesea sub numele de Poiana Narciselor sau Poiana Vadului, cum îi spun localnicii, este cea mai mare rezervaţie naturală de profil din Europa, întinsă pe o suprafaţă de 400 de hectare.

Preţ 100 RON

REZERVARI contact@singlesevents.ro

 

 

Pret

100 RON

Rezerva loc

    Nu exista comentarii la acest articol.

Adauga un comentariu: