Speed Dating

Home / Speed Dating

Speed Dating este un concept nou în România, iar noi vom organiza astfel de sesiuni in cadrul evenimentelor Singles Events

Ce este Speed Dating? Cu toţii ne dorim să nu mai fim singuri şi să cunoaştem persoane noi, dar din păcate timpul nu este suficient să reuşim să facem asta. Soluţia perfectă pentru dvs. o constituie Singles Events.

Într-un local cu atmosferă intimă, la un ceai sau o cafea, va fi un grup cu număr egal de femei şi bărbaţi. Vei reuşi să cunoşti oameni diverşi, cu poveşti interesante de spus. Vei petrece în jur de 10 minute cu fiecare dintre participanţii la eveniment, iar după întâlnire, dacă vei fi atras de cineva, îţi vom da datele de contact ale persoanei respective.

Un simplu gest, un contact vizual, o vorbă, ar putea fi suficiente pentru a pleca de la această întâlnire cu persoana care ţi-a fost menită să îţi fie alături. Cu noi ai ocazia să cunoşti într-o singură seară mai mulţi potenţiali parteneri, faţă de care nu trebuie să te simţi stingherit sau ruşinat, pentru că ei au venit la Speed Dating din acelaşi motiv ca şi tine, să-şi găsească jumătatea. Asta e şansa ta să creezi o impresie bună şi să te faci remarcat/ă, aşa că profită din plin.

Toţi participanţii care vin la Speed Dating sunt oameni de calitate, civilizaţi şi sociabili. Întâlnirile vor fi relaxante şi vei avea ocazia să cunoşti mai multe persoane într-un timp relativ scurt. Se spune că prima impresie se creează în primele 30 de secunde de la întâlnire.

În ceea ce priveşte confidenţialitatea la evenimentele de Speed Dating, aceasta este asigurată pe deplin. Nu vor fi divulgate datele personale, decât cu acordul participanţilor şi numai prin intermediul organizatorilor. Te asigurăm că datele tale nu vor fi transmise mai departe dacă tu nu eşti de acord.